Om oss

Vi är en second hand som startades utifrån att vi såg ett stort behov av hjälp och bistånd. Vår huvudman är Church Aramesh Sweden som är en kristen församling, som även har ett samarbete med Svenska kyrkan. I sin verksamhet så möter huvudmannen många flyktingar och andra som är i otroligt svåra situationer. All vår vinst går oavkortat till den nödhjälp som de ger till de som är svårt drabbade i Malmö med omnejd.

Vi jobbar även med integration i vår butiksverksamhet och uppmuntrar människor att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Vi vill på alla sätt jobba för en hållbar och positiv verksamhet som kan ge många goda ringar på vattnet. I detta ingår vårt arbete för miljön, för bistånd, för integration och för att den som inte har en stark ekonomi ska kunna handla det som den behöver.

Ett stort Tack till alla våra gåvogivare! Utan er hade vi inte kunnat genomföra vårt älskade jobb. Vi vill även tacka alla våra kunder som ger oss möjlighet att ge vidare till bistånd! Tack för att du väljer att handla så att världen blir bättre för någon annan!

Vi samarbetar med Svensk Kyrkan, Hyllie församling.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå