Pris & Betalning

Öppenfamn Second Hand drivs av Aramesh Church, en kristen församling och vi är inte momsbeskattade. Vi använder Klarna som vår kassaleverantör, vilket kan innebära att dina kontaktuppgifter och orderinformation delas med Klarna för att underlätta köpet. Klarna erbjuder olika betalningsalternativ, inklusive faktura med en 30-dagars förfallotid. Vid frågor om våra betalnings- och integritetsrutiner är du välkommen att kontakta oss. Tack för ditt stöd!

Frakt & Leverans

Vi behandlar och packar din order inom 1–2 arbetsdagar. Leveranstiden varierar mellan 3–5 arbetsdagar beroende på din plats i landet. Förvänta dig att ha din nya favorit i handen inom 5 arbetsdagar. Alla våra försändelser skickas med Postnord till ditt närmaste ombud.
Fraktkostnaden är 49 kr och åligger köparen. Vi erbjuder dock fri frakt för beställningar över 1000 kronor.
För extra förmåner välj att hämta ut ditt paket i vår butik i Triangeln Malmö, och du får fri frakt. Detta alternativ kan väljas i kassan.
Observera att möbler och större produkter kan skickas av oss själva, eller så kan de hämtas i den butik där de finns, vilket tydligt anges på produktsidan och i kassan. Vid val av dessa produkter är enda tillgängliga fraktalternativet ”Hämta i butik”.
Tack för att du väljer oss för ditt köp, och om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Paket som inte hämtas ut

Om du inte hämtar ut din beställning från utlämningsstället kommer den att returneras till vårt lager. För att täcka kostnaderna tar vi ut en avgift på 199 kronor om du inte hämtar ut ditt paket, och denna avgift kommer att inkluderas på din faktura. Vårt övergripande mål är att generera ett så stort överskott som möjligt för att stödja de humanitära och sociala projekt som Aramesh kyrka driver. Därför blir vi självklart alltid mest tacksamma om du tar dig tiden att hämta ut ditt beställda paket! Tack för ditt stöd och för att du hjälper oss att göra skillnad genom våra välgörenhetsinsatser.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå