Hem

Öppen Famn Second Hand

Humanitärt arbete på kristen grund

All vinst går till utsatta människor på flykt som är i behov av hjälp och stöd i Malmö med omnejd

Butik i Jägersro, Malmö

Öppen Famn SeCond Hand


All vinst går till utsatta människor på flykt som behöver hjälp och stöd i Malmö med omnejd.

 

Hos oss hittar du det mesta inom kläder, möbler och heminredning. Besöka oss och fynda det du behöver.

Vårt sortiment varierar och vi kan inte garanter att du hittar allt på en och samma gång, men kommer du ofta så är chansen stor att du hittar det du söker.

HJÄLPEN HAND

Kläder


Exklusiva kläder behöver inte vara dyra. Hos oss finns kläder för alla tillfällen, både till vardag och fest. Här finns kläderna du inte hittar någon annanstans. Allt är helt, rent och till bra priser. Du kan hitta jeans, skinnjackor, tröjor och skjortor, byxor, kostymer, klänningar, stövlar, skor, sportkläder, fritidskläder, regnkläder och badkläder. Allt du kan tänka dig.


Möbler


Inred ditt hem personligt och smakfullt med begagnade möbler. Charmen finns där redan från början och den fina patinan får du på köpet. Vi har allt från nästan nytt till riktigt gammalt. Modernt samsas med antikt i vår möbelavdelning. Här finns stilmöbler, funkis och härliga 70-talare. Plast, glas och krom varvas med rustik ek, ädelträ och gamla fina klassiker. Du kan hitta soffor, stolar och bord, sängar, arbetsstolar och skrivbord, byråer och lampor. Det bästa är att sortimentet växlar från dag till dag eftersom vi fyller på vårt sortiment hela tiden.


Glas och porslin


Vi får in mycket porslin till butiken, både gammalt och nytt. Ibland kan det vara en komplett servis och ibland enstaka delar. Både enkla vardagsglas och fina kristallglas kan du hitta hos oss

Öppen Famn

Second Hand

Öppettider


Mån-Fre           10-18

Lör                    11-16

Sön                   11-16


(Värnhemstorget 9a

Stängt på Lördagar och Söndagar)


Hornyxegatan 4 har öppet på Lördagar och Söndagar 11-16
Kontakt


Öppen Famn Second Hand                   

Hornyxegatan 4

213 76 Malmö


Tel: 040-615 20 40


 > info@oppenfamnsecondhand.se